3.12.2014

Tehdään yhdessä Yhteinen joulu

HykKe on sitä mieltä, että on kyse sitten taloudellisesta tilanteesta tai siitä, että perhe on kaukana – jokainen on joulujuhlan arvoinen.

Vaikka joulun pääajatus ei olekaan lahjat ja rahan tuhlaaminen, olisi ihanaa, jos jokainen saisi mahdollisuuden hyvän olon jouluun. Lapset saisivat edes yhden toivomansa lahjan, aikuiset hyvän mielen, nälkäinen vatsansa täyteen, yksinäinen lämpimän olon sydämeen.

Siksi HykKe järjestää hyvän mielen joulujuhlan niille keravalaisille, joilla ei ole joulun viettoon kunnollista mahdollisuutta Keravalla aatonaattona 23.12.

Haluatko auttaa juhlan toteuttamisessa?


Yhteinen joulu -juhlassamme on tarjolla ihanaa joulun tunnelmaa: ruoka ja glögiä, lahjoja ja laulua. Voit auttaa juhlan toteuttamisessa ja tuntea joulun taian usein eri tavoin:
1.      Osta lahja tarvitsevalle ja tuo se HykKelään kävelykadulle Talven Taikamaahan torstaina 11.12. klo 14–19 Postin eteen (ks. lisätietoa alla),
2.      tuo meille Talven Taikamaahan käytetty joulukoriste juhlan tunnelman luomiseksi,
3.      tule aatonaattona vapaaehtoiseksi juhlaan (ilmoittautumiset: hyvakasvaakeravalla@gmail.com),
4.      kerro Yhteisestä joulusta sellaiselle, joka sitä tarvitsee tai
5.      tee kaikki ylläolevat!

Kenet sinä kutsuisit?
Tunnetko sinä jonkun, joka tarvitsee hyvän mielen joulun, muttei voi sitä itse järjestää? Kerro hänelle juhlasta ja pyydä kutsu meiltä osoitteesta hyvakasvaajoulu@gmail.com

HykKen lahjakeräys Talven taikamaassa 11.12. klo 14-19:
Voit hankkia lahjan niin lapselle kuin aikuisellekin, yksin tai porukalla, kuinka vain haluat. Lahjan tulisi olla uusi eikä sitä tarvitse paketoida. Paketoimme lahjat ennen juhlaa ja osoitamme sopivalle henkilölle. Keräämme samassa yhteydessä myös käytettyjä joulukoristeita, kaikenlaiset ovat tervetulleita.
 

Kaikki lahjat tullaan toimittamaan eteenpäin. Teemme yhteistyötä eri tahojen kanssa, joiden kautta saamme kaikki lahjat sellaisiin koteihin, joissa ne tuovat iloa ja hyvää mieltä.

KIITOS VAPAAEHTOISILLE & YRITYKSILLE,
jotka jo ovat mukana kasvattamassa joulumieltä!


P.S. Keravalla on käynnissä myös kaksi perinteistä joululahjakeräystä: Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys ja Talkoorenkaan lahjakeräys.  Hyvä kasvaa joulun aikaan kaikkialla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti