25.1.2015

Tulossa pian: Keravan Siskot ja Simot eli "välittämiskeikkailijat"!

Tiedätkö, mikä on pop-up-välittämiskeikka? Oletko kuullut luovan välittämisen yhteisöstä, Järvenpään Siskot ja Simot -porukasta? (Tai Tuusulan samanimisestä?)

Jos vastasit ei, en, jaa, mikä tämä on, kysytäänpä toisinpäin: Oletko vaikkapa syksyisin haravoinut myös naapurin pihaa, koska iäkäs naapuri ei enää jaksa itse? Ja samalla olet ehkä ajatellut, että tämän kadun varressa olisi ehkä paljon muitakin, jotka tarvitsisivat apua lehtikasojen kanssa ja miettinyt, miten voisit tarjota apuasi?

Olet siis jo salaa mielessäsi ajatellut tekeväsi Välittämisen keikan.

Vaikka haravoimiseen keskittyy tämäkin Hesarin juttu viime lokakuun 24. päivältä, Välittämisen keikka voi olla mitä tahansa. Ihan niitä perusjuttuja, joissa tarjotaan apua ja ilahdutusta niille, jotka eivät enää jaksa tai voi itse. Vain piirun verran organisoidummin.

Viime vuoden lopulla hykkeläiset olivat yhteydessä Järvenpään porukkaan, onnittelivat hyvästä työstä ja tarjosivat apuaan, jos toimintaa on suunnitteilla laajentaa Keravalle. Vastaus tuli saman tien: kyllä. Ja moni keravalainen oli jo kysellytkin.

Ja nyt on ilouutisia: Siskot ja Simot -toiminta startataan myös Keravalla. Ja meillä on sellainen fiilis, että hui, mitä kaikkea hienoa, hyvää ja onnellisuutta kasvattavaa saammekaan jatkossa yhdessä aikaiseksi!

Joten oletpa sitten ylläkuvatun kaltainen huvikseen haravoiva, tai vaikkapa ihminen, joka työnsä puolesta tuntee paljon ikäihmisiä ja voit auttaa kertomalla heille Siskoista ja Simoista, tai ihan kuka vain, joka jaksat tehdä hieman jotain pientä muiden hyvinvoinnin ja ilon eteen (tai ehkä haluat tehdä jotain sen asukastyytyväisyyden nostamiseksi, mihin edellisessä postauksessakin viitattiin) – tule mukaan!

Kurkkaa lisätietoja toiminnasta osoitteessa www.siskotjasimot.fi, käy tykkäämässä Keravan tulevan porukan FB-sivusta jo nyt, merkkaa kalenteriin 10.2. klo 18 – ja muista kertoa asiasta eteenpäin, sillä tiedät varmasti jonkun, jota välittäminen kiinnostaa!


Ja sama tekstinä: 

KUTSU

Tule mukaan käynnistämään Keravan omaa
Siskojen ja Simojen toimintaa tiistai-iltana 10.2.

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, jonka tavoitteena
on tehdä vapaaehtoistoimintaan osallistuminen helpoksi.
Siskot ja Simot järjestää pop up -tyylisiä Välittämisen keikkoja,
joilla kohdataan lähimmäistä tavallisen ihmisen taidoin.

Järjestämme yhteistyössä Talkoorenkaan ja Hykken (Hyvä kasvaa Keravalla)
kanssa keskustelu- ja suunnittelutilaisuuden
Siskojen ja Simojen toiminnan aloittamisesta Keravalla.

Tilaisuus pidetään tiistaina 10.2. Talkoorenkaan tiloissa
(Aleksis Kiven tie 19), Sinisessä Salissa klo 18.00.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen,
kutsu mukaan muita asiasta kiinnostuneita.

Ennakkoilmoittautumisia pyydetään osoitteeseen
info@siskotjasimot.fi. Voit ilmoittautua myös
Keravan Siskot ja Simot Facebook-sivun kautta.

Yhteistyöterveisin,
Siskot ja Simot
Eero Väisänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti