11.12.2014

Tarinoita Talven taikamaasta

 

Kiitos teille, jotka toitte lahjoja HykKen lahja- ja koristekeräykseen Talven taikamaahan. Moni Yhteisen joulun vieras tulee olemaan onnellinen. 


Myös me olemme onnellisia. Lahjoista eri ikäisille, olkipukeista ja joulupalloista. Joulupukista, joka kävi meitä tervehtimässä. Kaupungista, joka antoi meille kojupaikan. Olemme onnellisia siitä, että meidätkin huomenna mainitaan Keski-Uusimaassa, koska on tärkeää että hyvän kasvamisesta kerrotaan.

Mutta eniten olemme onnellisia teistä keravalaisista, koska on tärkeää, että te välitätte muista. 

Olemme onnellisia vapaaehtoisista käsistä, jotka tulivat lajittelemaan ja vastaanottamaan lahjoja. Ja niistä käsistä, jotka auttoivat saamaan katoksemme pystyyn.

Olemme onnellisia hänestä, joka ei ollut koskaan kuullutkaan HykKestä – ja kuultuaan ilmoittautui heti vapaaehtoiseksi tuleviin tempauksiin.

Olemme onnellisia siitä vaimosta, joka kertoi tästä tempauksesta miehelleen, joka kävi ostamassa lahjan. Että varmasti tulee sellainen lahja, josta joku mies tykkää.

Olemme onnellisia siitä nuoresta, ehkä parikymppisestä herrasmiehestä, joka oli ostanut lahjakeräykseen pienen kuormurin ja oli pahoillaan, ettei hänellä ollut tuoda joulukoristeita. (Ja me kaikki olisimme halunneet halata sinua, ja myöhemmin meitä harmitti, ettei meistä kukaan sitä tehnyt. Toivottavasti tiedät, että olet hieno ihminen.)
 
Ihanaa joulunodotusta teille kaikille,
terveisin HykKe


Perinteisen joulun tunnelmaa
Lahjakassi sävy sävyyn



P.S. Hykkelästä löytyi pienen pieni pinni. Jos jollain pienellä tuli 
hukkaamisesta suru, niin tämä löytyy erään hykken taskunreunasta nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti