2.12.2014

Mehän ollaan ihan museokamaa!

Hui, meitä tutkittiin ja se on kertakaikkisen muikea kunnianosoitus. Kiitos!
 
Muistatte varmaan jokin aika sitten, kun postasimme Facebook-ryhmäämme, kuinka "Keravalla heittäydyttiin yhteistoiminnan pyörteisiin"?



Saimme syksyllä viestin: "Tutkimuksemme on kuuden keski-uusmaalaisen museon tutkimus- ja nykydokumentointihanke. Sen tarkoituksena on kartoittaa paikallisuuksia ja paikallisidentiteetin avainelementtejä. Yhtenä kiinnostuksenkohteena on paikallinen yhteistoiminta: toiminnan luonne, tarkoitus ja sille annetut merkitykset."


Lähettäjä oli Karvanopat ja kaukametsä – elämää Kehä kolmosen tällä puolen -projektin tutkija, jolla on tarkemmin sanottuna meneillään "Paikallisidentiteetin tutkimus- ja nykydokumentointihanke Keski-Uudellamaalla" (Tutustu Karvanopat ja kaukametsä -blogiin tästä)

Tutkijat löysivät meidät juuri ennen nuorten asunnottomien yön vaatetempausta, ja ehtivät paikalle niin lahjoitusten vastaanottoon kuin asunnottomien yön tapahtumaankin.


Tutkijasetä ottaa kuvan HykKestä, joka ottaa kuvan tutkijasedästä.

P.S. Museoon aiomme olla muutenkin yhteydessä ihan lähitulevaisuudessa, sillä HykKellä on mielessään yksi pidempi projekti, joka liittyy vähän jouluun, ja vähän uuteen vuoteen, ja aika paljon koko ensi vuoteen. Selvittely on käynnissä... ja lisätietoa tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti