2.10.2014

Mistä sinä luopuisit?

”Luovu edes yhdestä”. Siinä teema, joka pulpahti mieleen hyvin pian, kun HykKe pohti nuorten asunnottomien yön tempausta. Tänä päivänä monen vaatekaapit pursuavat niin, ettei taaimmaisina olevia ole nähty vuosiin. Ihmiset hukkuvat tavaraan. Ja kun itsellä menee mukavasti, voi olla vaikea muistaa, ettei kaikilla ei ole varaa shoppailla.

Siksipä haastamme sinut! Juuri sinut, jonka kaapit pullistelevat trendivaatteita ja käytit sitä ihkuu villapaitaasi... niin viimeksi milloin? Haastamme sinut ajattelemaan, että vaatteellesi voisi löytyä joku, jota se voisi taas lämmittää. Joku, joka rakastaa – ja tarvitsee – sitä enemmän kuin sinä.

Vastaanotamme – ehdottomasti puhtaita ja ehjiä – vaate- ja kenkälahjoituksia torstaina 9.10. klo 15–21 Lapilan kartanolla. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan ohuita kesävaatteita. Niidenkin aika tulee – nyt etsimme lämpöä!

HykKe vie vaatteet jaettavaksi nuorten asunnottomien yö Keravalla -tapahtumaan, jonka järjestää Kuna ry (Keski-Uudenmaan Nuorisoasuntoyhdistys) valtakunnallisena asunnottomien yönä 17.10. Keravan kirjaston puistossa. Lisätietoa Kuna ry:n tapahtumasta voit lukea FB:ssä tästä, Kuna ry:n toimintaan tutustua täällä, ja asunnottomien yöhön yleisesti täällä.

Lisäksi HykKe hommaa asunnottomien yön tapahtumaan parturi-kampaajan. Lue lisää Tempaukset-sivultamme!

Lämmöllä,
HykKe


P.S. Se omasta luopuminen ja kierrättäminenkin on muuten trendikästä, sanoo Kansallinen Nuorisotutkimus.

P.S. II Asunnottomien yön villasukkakeräys sopii niille, joilla kaapit eivät pursua mutta jotka osaavat neuloa.

Ja vielä kerran P.S. Joko tiedät, mistä luovut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti