10.10.2014

KIITOS KERAVA! Otitte vaatehaasteen vastaan!


Tänään meitä on hymyilyttänyt eilisen illan muistojen lisäksi Keski-Uusimaan otsikko, jossa "Vaatekeräys asunnottomille järkytti järjestäjiä".

Oikeammin olemme järkyttävän onnellisia siitä, että keravalaiset ovat niin anteliaita. (Myös Tuusula ja Helsinki osallistuivat! EDIT: Vantaa! Te myös! Kiitos!)

Olemme järkyttävän iloisia siitä, että pilottitempauksemme sujui upeammin, kuin kukaan meistä oli edes uskaltanut odottaa! 

(Olemme kaikki varmasti myös salaa hieman järkyttyneen liikuttuneita siitä, kuinka hyvä porukka meillä on kasassa – ja kuinka hyvin toimimme yhdessä, vaikka osa meistä ei ennen HykKeä tuntenut toisiaan.) 

Jossain vaiheessa keräyspaikalla olleiden piti tehdä päätös, että kaikkea ei voida jakaa ensi perjantaina – ja päättää (kuten alkuperäinen tarkoituskin oli), että lämpimät syys- ja talvivaatteet ja -kengät nuorisolle ovat pääosassa. Niitäkään ei välttämättä saada kaikkia esille, ainakaan kerralla. Aikaa lajitteluun meni hieman kauemmin kuin oli suunniteltu, ja muutamia lisäkäsiäkin tarvittiin. Joka tapauksessa, vaatteet on nyt lajiteltu ja ne odottavat pääsyään uusille omistajilleen. Meillä on kymmeniä säkillisiä lämmintä villapaitaa, takkia ja kenkää. Lahjoituskasseista löytyi myös kesä- ja juhlavaatetta, jonkin verran lastenvaatteita sekä sellaista aikuisten vaatetta, joka (vaikkakin lämmintä), ei ehkä sovellu jaettavaksi nimenomaan nuorten tapahtumassa. Nämä löytävät kyllä uuden kotinsa sieltä, missä niitä tarvitaan, ja asioita sovitaan jo. Pyrimme tiedottamaan aiheesta lisää mahdollisimman pian!

Lisäksi meistä on (järkyttävän) ihanaa, että sanomalehdet ja toimittajat ovat ottaneet liikkeemme niin upeasti vastaan. Hyvä kasvaa sillä, että tietoa jaetaan. Kiitos!

Muuten, Keski-Uusimaan toimittaja Jarkko keksi huomaamattaan meille sloganin. Huomasitteko? 
Terveisin, HykKe – uuden ajan yhteisö






P.S. Artikkelin nettiversiossa kummitteli muutama painovirhepaholainen: Kuna ry:n asuntojonossa, ei Keravan jonossa. HykKe ei myöskään ole yhdistys, sillä yhdistys on rekisteröity. Me olemme vain poppoo, porukka, sakki, liike… tai vaikkapa "kaheli akkalauma", jos niin tahdotte.


       
Kunnon HykKe siivoaa aina jälkensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti