22.2.2015

Rakas yhteinen päiväkirjani...


Muistatteko vuodenvaihteessa tämän postauksen Keravan hyvän vuoden kirjoista, koko kaupungin hyvän mielen "kyläkirjoista", joille etsimme starttaajia?

12 "koko kaupungin päiväkirjaa" kiertää nyt kaupungilla. Toivottavasti kaikki kirjat ovat päässeet matkaan, ja toivottavasti ne aiheuttavat matkallaan paljon ilahtumisia! Kirjat ovat kaikki erilaisia, lähettäjänsä näköisiä, persoonallisia, ja olemme kuulleet jo viestejä hymyistä ja ilosta, kun kirja on viety ja saatu.

Jos bongaat Keravan hyvä vuosi -kirjan, kuulemme siitä mielellämme! Ja kuvakin olisi kiva ylläri silloin tällöin – joko sähköpostiimme hyvakasvaakeravalla at gmail piste com tai FB-sivuillemme.

Kiitos Suomalaisen kirjakaupan porukalle, Keravan Museon väelle & teille kaikille ihanille keravalaisille, jotka ensimmäiset kirjat starttasitte – ja teille, jotka vielä jossain vaiheessa kirjaan törmäätte, kirjoitatte, siitä ilahdutte ja annatte sille uutta potkua!






P.S. Oh, on internet aarteita pullollaan – museon sivuilta löytyy linkki muistaja.fi-palveluun, johon on keravalaistakin historiaa tallennettu kuvina. Kutkuttaa ajatus, että ehkä jonain päivänä, sanotaan nyt vaikka 60 vuoden kuluttua, nämäkin kirjat löytyvät museoituna, ilahduttamassa seuraavia sukupolvia:
"Kato, tällaisia ne silloin 2015 duunasivat – pitäisiköhän meidänkin?
Ja hei kato, tossa on mun mummin varpaat!"


P.S. nro 2: Ja siitähän se idea sitten lähtikin: koko vuoden kestävä ilahduttaminen, jonka ei tarvitse olla vain kiertävien kirjojen muodossa. Olet tervetullut liittymään tempaukseen nimeltä Keravalainen ilahdutushaaste! Ystävänpäivänä ilahdutettiin – mitähän seuraavaksi keksitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti