5.3.2015

Mikä maaliskuu tulossa!

Hyvän kasvattaminen, ilahtuminen & ilahduttaminen, toisten tukeminen, lähimmäisten auttaminen, tuntemattomiin tutustuminen & itsensä löytäminen – ehdottomasti sallittu! Tulossa mieletön maaliskuu! 

Ensin piti tehdä useampi postaus – mutta tässäpä onkin yksi pitkä. Löydä sinäkin omasi tästä joukosta:

DVD-keräys sairaaloiden pikkupotilaille jatkuu vielä huomenna 6.3.  
Tästä on kyse: HykKe vastaa We<3Kerava-sivustolla esitettyyn loistavaan ideaan ja auttaa Positiivareita keräämään DVD-levyjä sairaaloiden lastenosastoille. Toimitamme keräämämme DVDt suoraan Lahteen, joten säästät postikuluissa ja voit lahjoittaa enemmänkin kuin kirjekuoreen mahtuisi. Voit toimittaa teille tarpeettomat, moitteettomasti toimivat lapsille/nuorille sopivat DVD-levyt Pikku Piiperoon (Sibeliuksentie 21). HUOM. toimitamme levyt perille vasta 7.3 lauantaina, joten perjantaihin 6.3 saakka saat tuoda omasi Piiperoon! Varmistathan, että DVD on ehjä, sillä arvattavasti ihanat keravalaiset tuovat levyjä kasoittain, emmekä pysty katsomaan niitä läpi. Eikä kukaan halua pienten potilaiden pettyvän, ettei odotettu leffa näykään.
K I I T O S sinulle, joka vielä huomenna ehdit – ja teille sadoille, jotka olette jo osallistuneet!


Välittämisen keikka by Siskot ja Simot 21.3. klo 15

Näin kertoo Eero uudesta Keravan Siskot ja Simot -yhteisöstä:
 
"Keravan ensimmäisellä Välittämisen keikalla kohdataan Hopeahovissa asuvia ikäihmisiä yhteisen ulkoilun merkeissä. Palvelutalojen asukkaiden kohtaaminen tuottaa aitoa iloa ja antaa palkaksi hyvän mielen. Se on nähty ja koettu Siskojen ja Simojen tapahtumissa Järvenpäässä ja Tuusulassa, ja nyt siihen on tilaisuus myös Keravan yhteisellä Välittämisen keikalla.
 
Siskot ja Simot -yhteisö järjestää matalan kynnyksen pop up -tapahtumia, joihin on helppo osallistua. Toiminnalla on vain yksi tarkoitus: välittäminen ja lähimmäisten kohtaaminen ja auttaminen rennosti ja iloisesti, hyvässä porukassa. Yhteisö on luovan välittämisen toiminnallinen yhteisö erilaisille ihmisille, joita yhdistää välittämisen ja vastuullisuuden aate käytännössä. 
 
Olisi hienoa saada paljon keravalaisia mukaan, lämpimästi tervetuloa!"
 
Me hykkeläiset olemme monesti jo kuulleet, että olisipa hienoa olla itsekin mukana tuollaisessa. "Serkkuryhmämme" Siskot ja Simot on siihen mitä mainioin mahdollisuus, sillä toiminnalle etsitään myös innokkaita vapaaehtoispyörittäjiä Keravalta. Joten kurkkaapa Siskojen ja Simojen Facebook-ryhmään tai nettisivulle – ja hyppää mukaan!


Kerava-lapaset huutokaupataan 17.3. alkaen!
Muistatteko tämän uutisen viime vuodelta? Kiitos Käsintaitajien tulevan kevätmyyntinäyttelyn lapashuutokaupan tuoton, HykKellä on mahdollisuus järjestää jotain kivaa – jotain mikä liittyy yhdessä & käsillä tekemiseen, lapsiin... mäkiautoihin... (hysss... ei kerrota vielä enempää...) Seuraa siis tilannetta Käsintaitajien sivuilla & Facebookissa – eiköhän tehdä tästä kaikkien aikojen huutokauppaennätys! (Ja haastetaan samalla keravalaiset yrittäjät: mitäpä jos omistaisit parin uniikkeja Kerava-lapasia? Kuinka hienoilta ne näyttäisivätkään vastaanottoaulan seinällä, eikös juu? Kuinka niistä riittäisi tarinaa kerrottavaksi ja hyvää fiilistä jaettavaksi asiakkaille?)


Tehdään yhdessä -tapahtumaviikko starttaa 16.3.
Keravan kaupungin Tehdään yhdessä -viikko kansainvälisellä rasisminvastaisella viikolla.
120 tapahtumaa.
Mm. jo 11.3. Riku ja Tunna: avoimena maailmalle – uskalla rikkoa rajasi.
Mieletöntä. 



Mitä jos maaliskuussa kaikki rikkoisimme hieman rajojamme, ja tekisimme jotain uutta, osallistuisimme johonkin uuteen, ylpeinä ostaisimme elämämme kalleimmat lapaset, kävisimme tervehtimässä ikäihmisiä tai noudattaisimme muuten vaan sitä ohjetta "Aina oppii uutta kun on kotoo pois" – se kun kuulemma tekee hyvää myös aivoille :D

Joten MMM – mitä missä milloin & mitä mainioin maaliskuu! Kommentteihin tähän alle tai HykKen Facebook-sivulle tai We love Kerava -ryhmään tai saa vapaasti kertoa kaikesta muustakin kivasta yhteisöllisestä happeningistä!

P.S. Kurkkaa myös Ilahdutushaasteeseen ja aloita ilahtuminen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti