14.2.2015

HykKe ja sen ystävät

Meistä tuntuu, että HykKe sai keravalaisista ystäviä heti synnyttyään. Tai oikeammin: HykKe hyväksyttiin ystäväksi heti. Se on meille suuri asia, ja haluamme kiittää siitä.

Olemme kirjoittaneet jo monia kiitoskirjoituksia viime syksyn jälkeen. Kiittäneet ystäviämme lahjoituksista vaatekeräykseen, apukäsistä nuorten asunnottomien yössä ja joulujuhlan valmisteluissa, yrittäjiä jotka ovat meitä tukeneet. Ja toivomme, että tämä kirjoitus saavuttaa myös ne ystävämme, joita emme jostain syystä ehtineet kiittää. Ja mietimme, kiitimmekö tarpeeksi.

(Tiedättekö, me hykkeläiset kiitämme myös toisiamme. Usein, paljon, kaikesta. Ja se on ihanaa. Siitä tulee hyvä mieli myös itselle.)

"Kiitos" tuntuu joskus jotenkin liian pieneltä sanalta. Ihmisille, joista tuli HykKen ystäviä heti ensi kohtaamisella, ihmisille, jotka antoivat itsensä ja aikansa toisten hyväksi. Niin kuin ystävät tekevät.

Toivomme, että voimme ilahduttaa ystäviämme vielä monen monta kertaa. Sinä voit osallistua, ilahduttamalla muita. Voit vaikkapa ottaa vastaan koko vuoden kestävän ilahdutushaasteen Facebookissa. Tai voit osallistua ilahduttamiseen liittymättä mihinkään ryhmiin, ilman että kerrot kenellekään: tee joka päivä yksi ihminen onnelliseksi – ainakin itsesi.

Ja muista Nalle Puhin sanat:
"Kukaan ei voi olla ilahtumaton saatuaan ilmapallon."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti