9.2.2015

"Kyllä minä niin mieleni ilahdutin"

Tästä linkistä pääset erääseen Facebook-tapahtumaan. Tai oikeammin haasteeseen, sillä sen nimi on "Keravalainen ilahdutushaaste". Eikä se itse asiassa ole tapahtuma muutenkaan, koska sillä ei lainkaan ole loppua, eikä oikeastaan alkuakaan. Se alkoi joskus, vahvistui alkuvuodesta Keravan hyvä vuosi 2015 -kirjoilla (joista lisää myöhemmin) ja nyt se hyppää suoraan ystävänpäivään. Ja sen kuvauksessa lukee näin: 

Keravalainen ilahdutushaaste

Ystävänpäivä lähestyy, ja tämä haaste heitetään kaikille keravalaisille!

Laita ystävänpäiväksi ilahdutuskortti vanhainkotiin, naapurille, kivalle kaupantädille, yksinäiselle tuntemattomalle, niille jotka pyörittävät tämän kaupungin superhienoa hammashoitoa, sille kivalle sedälle joka tekee koko taloyhtiön lumityöt... Jaa ilahtumista ja kerro, kenelle kortin laitoit!

Tee itse, osta Suomalaisesta, ehdota päiväkotiryhmän askarteluksi. Hauska kortti, runokortti, arvostuskortti, rakkauskortti, kiitoskortti. Yksi kortti tai vaikka kuinka monta. Tee jotain hassua - ilahduta tuntematonta - ollaan kaikki Keravalla ystäviä keskenämme!

Vähän pöhköä, vai mitä?

Mutta koska "kun kaksi ihmistä hymyilee, yleensä toinen olet sinä itse", täten HykKe ehdottaa: 2015 olkoon ilahduttamisen vuosi! Aloitimme jo Keravan hyvä vuosi -kirjoilla, jotka kiertävät ympäri kaupunkia. Aiomme olla koko loppuvuodenkin vähän pöhköjä ja haastaa ihmisiä olemaan iloisia, nauttimaan ystävistä, käymään kahvilla, leipomaan suklaakakkua kipeänä olevalle kaverille, hymyilemään pienistä asioista, riemuitsemaan suurista asioista, antamaan tavaroita tarpeeseen, suutelemaan intohimoisesti, osallistumaan flash mobiin, olemaan spontaaneja... ilahtumaan ja ilahduttamaan. Väitämme, että kun sekä sinä että teoistasi ilahtunut, ystävä tai tuntematon, vähän pöhkösti hymyilette, ei enää tunnu yhtään pöhköltä.

Ystävänpäivästä on hyvä aloittaa. Ja inspiraatiota voi hakea vaikka näistä HykKen "salaisen ilahduttajan" oransseista lappusista, jotka viime syksynä saivat hymyn monen keravalaisen huulille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti