31.1.2015

Vaihdettiin niin että hiki tuli!


Tänään lauantaina hykkeläisetkin olivat siis auttamassa MLL:n Annin ideoimassa ja organisoimassa, toista kertaa järjestetyssä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden vaihtotapahtumassa. Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksessa tavarat vaihtoivatkin omistajaa niin rytinällä, että ihan kuuma tuli! (Paikalla olleet varmaan arvaavatkin, että seuraavalla kerralla Tuo tullessas, vie mennessäs -tempaus järjestettäneen isommissa tiloissa – kävijöitä oli todella paljon. Mutta toisaalta, se lienee vain ja ainoastaan positiivinen asia?)

Ihmiset ovat ihania. Ylpeitä voivat olla kaikki ne, jotka toivat. Ja kaikki ne, jotka veivät. Ja ne, jotka olivat apuna tekemässä tapahtumaa. Ja ne, jotka vielä jatkavat: loput tavarat löytävät lähitulevaisuudessa uudet kotinsa hyväntekeväisyysreittejä pitkin.

Erityiskiitos sille pienelle pojalle, joka ensin huolellisesti asetteli tuomansa lelut pöydälle ja sen jälkeen kääntyi puoleeni ja kysyi: "Voisinko etsiä, jos löytyisi vaikka vähän legoja?" 

Superkiitos Talkoorenkaalle tiloista. (Ja suuri hurraa teille, jotka tämän postauksen luettuanne otatte selvää Talkoorenkaan toiminnasta, sen kautta tehtävästä vapaaehtoistyöstä ja ilmoittaudutte listoille. Tämä on muuten sitä alitajuista markkinointia... Jos Talkoorengas & hyvinvointityön keskus eivät vielä ole tuttuja, voitko vastustaa itseäsi ettet klikkaisi tuota linkkiä? Mietit sitä kuitenkin koko yön... Mietit, millaiseen vapaaehtoistoimintaan sinä voisit osallistua...)

Alitajunnasta takaisin asiaan: tapahtuma järjestetään aivan varmasti vielä uudelleen, ja kannattaa siis seurata tilannetta – ja muistaa päivämäärän ja paikan selvitessä miettiä, kuka omasta lähipiiristä voisi olla tällaisen tapahtuman tarpeessa – nimenomaan ottajana. 


  

Turvakaukaloita, söpöjä tossuja. Hokkareita ja kirjoja, myös nuorille.
Kestovaippoja – myös upouusia. Imetystyynyjä, rintapumppuja.
Vaatteita 50 ja 150 senttimetrin väliltä.
Kaikkea, mitä lapsiperhe tarvitsee.

  


P.S. Joko klikkasit sitä linkkiä?

1 kommentti: