13.1.2015

Lastenvaatteiden vaihtotapahtuma 31.1. Tuo tullessas, vie mennessäs!

Pikkulasten vanhemmat kuulolle ja kalenteriin lauantai 31.1. klo 10–12!

Tuo tullessasi, vie mennessäsi! on tapahtuma, jossa lastenvaatteet ja tavarat vaihtavat omistajaa ilman rahaa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Keravan MLL:n paikallisyhdistys, Hykke eli Hyvä Kasvaa Keravalla ja Keravan Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskus.

Paikka: Vapaaehtoisen Hyvinvointityön keskus, Aleksis Kiven tie 19




Tuo nurkissasi lojuvat ehjät ja puhtaat lastenvaatteet ja tavarat kiertoon – vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaasi tarvitsemiasi tavaroita ja sopivia vaatteita, ihan ilmaiseksi!

Tuo tullessasi, vie mennessäsi! -tapahtumassa vaihdetaan vain lastenvaatteita (koko 42 cm – 170 cm), -kenkiä sekä lastentarvikkeita kuten esimerkiksi lakanoita, tuttipulloja, imetystyynyjä, lämpöpusseja, suksia ja luistimia, urheiluvälineitä, dvd-elokuvia, leluja, uimavälineitä, satukasetteja, potkulautoja, keppihevosia – mitä vain lapsiin liittyvää!

Vaatteiden ja tavaroiden tulee olla puhtaita ja ehjiä, sellaisia joita voisit käyttää omilla lapsillasikin. 


Tapahtuma ei ole jätekeräys, ethän siis tuo lumppua, likaista tai rikkinäistä.

Kyseessä ei ole kirpputori, vaan ottamista ja antamista hyvällä ja reilulla meiningillä, joten maksulliset tavarat ja vaatteet myyntiin muualle (vaikkapa Lastentarvikekirppis Keravaan).

Pinnasänkyjä tai muita isokokoisia tavaroita ei valitettavasti voida ottaa vaihtotapahtumaan, mutta niistä voi jättää ilmoituksen tapahtuman Facebook-seinälle täällä.

Tapahtumasta mukaan otettavat vaatteet ja tavarat eivät ole tarkoitettu jatkomyyntiin, vaan omaan tarpeeseen. Ylimääräiset tavarat toimitetaan Keravan Sosiaalitoimen jaettavaksi hyväntekeväisyyteen.



P.S. Kahvio on auki tapahtuman ajan, ota siis pikkurahaa mukaan kahvia ja pullaa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti