21.1.2015

Vieraskynä: terveisin Acutar

Kuinka ollakaan, juuri kun olemme olleet tätä postausta julkaisemassa, tulivat uudet kuntien asukastyytyväisyystutkimustulokset: Kerava on sijalla 13!

Asukastyytyväisyys kasvaa myös niin, että asukkaat tekevät hyviä ja kivoja asioita, eikö vain? Kuten me hykkeläiset jo muutamasta tempauksesta olemme oppineet, Kerava on täynnä ihania, mukavia, avuliaita ihmisiä ja yrittäjiä, jotka ovat lähteneet innolla mukaan tempauksiimme. Miksi? HykKen ensimmäisessä Vieraskynä-postauksessa tähän (ja samalla hieman tuohon keskiarvoa parempaan asukastyytyväisyyteenkin) vastaa Tarja Acutarista:

"Miksi olen mukana?

Muutimme Keravalle 18 vuotta sitten Tikkurilasta. Tunsimme Keravalta ainoastaan veljeni perheen ja silloiseen muuttopäätökseen vaikutti Keravan edullisemmat asunnot. Ensimmäinen lapsemme oli juuri syntynyt ja tarvitsimme isomman asunnon. Tikkurilaan ja sen ympäristöön jäi paljon ystäviä ja tuttuja ja muutenkin viihdyimme hyvin silloisessa kotikaupungissamme. Asuntojen hinnat tuntuivat vain järjettömiltä.

Oli ihmeellistä, kuinka nopeasti ihastuimme Keravaan ja sen tarjoamiin palveluihin ja ennen kaikkea ystävälliseen palveluun. Se teki suuren vaikutuksen. Ja tuo hyvä palvelu pitää edelleenkin paikkansa! Tuolloin myös päätimme, että kaikki mitä saadaan Keravalta, keskitetään tänne. Ja silloinen keittiöremonttikin toteutettiin paikallisen yrityksen toimesta. 


Pitkään kuljin töissä Helsingissä ja nyt olen viimeiset 4 vuotta saanut tehdä töitäkin Keravalla. Asuntoa on tuon jälkeen vaihdettu pariin otteeseen ja edelleen viihdytään täällä. Joten miksi lähteä pois? Toivotaan, että Keravan keskustakin kehittyy nopeasti ja saamme lisää positiivista vipinää tuonne kävelykadulle.

Itsekin halusin osaltani tukea HykKe-hanketta ja toivottavasti se toi saajalleen hyvää mieltä!


Terveisin Tarja Ronkainen/Hieronta- ja luontaishoitola Acutar"



Kiitos vielä kerran Tarja! Tarja lahjoitti pukinkonttiin hoitolahjakortin. Muihin Yhteisen joulun juhlaa tukeneisiin yrityksiin ja tahoihin pääset tutustumaan Yhteistyössä-osiomme kautta.

P.S. Eiköhän nosteta tuo asukastyytyväisyys ensi vuodeksi vieläkin korkeammalle? Ainakin TOP 10 -listalle? Yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti