2.10.2015

Kerava auttaa: SPR:n ja Hykken talvivaate- ja hygieniatarvikekeräys


SPR Kerava sekä Hyvä kasvaa Keravalla -asukasliike Hykke keräävät lokakuun aikana yhteistyössä Keravan kaupungin sosiaalipalveluiden kanssa lasten ja aikuisten talvivaatteita, -kenkiä ja -asusteita sekä hygieniatuotteita. 

Lasten talvivaatteet, kengät sekä asusteet menevät Asunnottomien yöhön 17.10.2015 Hykken jaettavaksi eteenpäin. Lastenvaateylijäämä jaetaan keravalaisten vähävaraisten ja Keravalta turvapaikan saavien pakolaisten kesken tarpeen mukaan, samoin aikuisten talvivaatteet ja hygieniatarvikkeet.

Autetaan kaikkia apua tarvitsevia keravalaisia – yhdessä!

Keräämme edellä mainituille tahoille käytettyjä, mutta hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita

naisten ja miesten talvitakkeja
lasten talvivaatteita: toppapukuja, -takkeja ja -housuja
• fleecevaatteita ja paksuja villapaitoja
• talvikenkiä (kaiken kokoisia)
• talvipipoja ja -hattuja, rukkasia, hanskoja, lapasia, kaulaliinoja, kaulureita, tumppuja, villasukkia (kaiken kokoisia)

Lisäksi keräämme avaamattomia ja uusia pakkauksia erilaisia hygieniatarvikkeita: shampoota & hoitoainetta, saippuaa, deodorantteja (ei hajuvesiä), hammastahnaa ja -harjoja, hiusharjoja, kuukautissuojia, kertakäyttöisiä partateriä sekä partavaahtoa, vaippoja, perusvoidetta.

Emme valitettavasti voi ottaa vastaan
• Rikkinäisiä, likaisia, huonokuntoisia tai lumppua - meillä ei ole mahdollisuutta pestä tai korjata vaatteita. Hyvä sääntö on kysyä itseltään esim. "käyttäisinkö vielä itse" tai "antaisinko tämän kaverille".
• Sisä-, kesä- tai välikausivaatteita kuten t-paitoja, muita ohuita paitoja, mekkoja, neuleita, farkkuja, tuulitakkeja, nahkatakkeja, välikausipukuja jne.
• Alusvaatteita tai sukkia
• Avattuja tai käytettyjä hygieniatarvikkeita tai muita kuin edellä mainittuja
tavaroita.
(Tämä on se kohta, jonka toivomme kaikkien ymmärtävän - kyse ei ole siitä, etteikö "kelpaisi", vaan siitä, että se ns. "vääränlainen" apu täsmäkeräyksissä usein sekä hidastaa että pahimmassa tapauksessa jää täysin käyttämättä. Tämä teräväkynäinen blogikirjoitus selventää asiaa ja pätee muuten ihan kaikkiin keräyksiin).

Voit tuoda lahjoituksesi Keravan Kauppalantalolle (pääsisäänkäynnin edusta, Aleksis Kiven tie 4) tiistaina 6.10. klo 16.00 - 18.00.

Tapahtuman FB-sivulle pääset tästä. Hykke toivoo, ettei niin FB-tapahtumassa kuin blogissakaan keskustella avunantamisen tarpeellisuudesta eikä Suomen ja/tai Keravan maahanmuutto- ja/tai pakolaispolitiikasta yleensäkään, vaan annettaisi auttamisen mahdollisuus niille, jotka apuansa haluavat antaa. Kaikki keräykseen liittymättömät kommentit tullaan poistamaan.
 

Jos haluat tulla vapaaehtoiseksi auttamaan keräyksessä, ota yhteys hyvakasvaakeravalla@gmail.com ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://goo.gl/forms/SH5njCZBzW

Kerava auttaa on koko Keravan yhteinen auttamisprojekti, johon Keravan kaupunki kutsuu mukaan erilaisia eri toimijoita, yhdistyksiä ja ryhmittymiä Keravalta. Keravan kaupunki tarjoaa myös tässä keräyksessä käytettävä tilat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti