14.6.2015

Minun Keravani – Keravan päivä 14.6.


Tänään vietettiin Keravan päivää, ja Hykkelä pystytettiin postin eteen. Ilma ei ollut kovin kesäinen veden ropistessa asfalttiin...

Kuitenkin Keravalla paistaa aina aurinko vaikka sataisikin. Tätä mieltä oli moni tämän päivän kuvatuista ihmisistä, jotka halusivat jakaa ajatuksensa kaikkien keravalaisten kanssa.
Me kysyimme, minkälainen on sinun Keravasi? Lähes 50 ihmistä vastasi – jokainen omalla tavallaan. Toiselle se oli äiti ja Hop Lop, toiselle aktiivinen kaupunki ja kolmannelle rauhallinen asuinalue. Moni ei osannut kirjata ajatuksiaan niin nopeasti liitutaululle – Keravasta kun olisi niin paljon sanottavaa. Kiitos kaikille ihanille, avoimille ihmisille, jotka tänään kirjoititte ajatuksenne sanoiksi. Upeita ajatuksia, ja kaikki tärkeitä ja arvokkaita. Ne kuvaavat nykyhetkeä, toiveiden kaupunkia ja joillekin hyviä muistoja menneisyydestä. Ajankuvaa Keravasta kesäkuussa 2015.  

Katso kaikki Minun Keravani -viestit >>



Me haluamme tietää lisää siitä, minkälainen on itse kunkin Kerava. Haluamme todentaa ajatukset ja mielipiteet näkyviksi. Me jatkamme tätä projektia, sillä haluamme saada keravalaiset ajatukset ja Keravan salaisuudet kuuluville. Keravasta on niin moneksi – ja meillä kaikilla on joku syy täällä asumiseen, viihtymiseen ja olemiseen. 


 
Oletko itse koskaan miettinyt minkälainen on sinun Keravasi? Jos haluat jakaa ajatuksesi, ota selfie (tai kuten me sanomme: hykkie) yksin tai haluamasi porukan kanssa, ja postaa se Facebook-sivuillemme käyttäen myös hastagejä #hykke & #minunkeravani


Voit myös lähettää kuvan meille sähköpostilla osoitteeseen hyvakasvaakeravalla@gmail.com. Keräämme kaikki ajatukset yhteen ja tulemme pitämään niistä jonkinlaisen näyttelyn tulevaisuudessa!


Tänään meidän Keravamme on... 
mielenkiintoisia ihmisiä ja upeita tarinoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti