24.12.2015

Joulukalenteri kaikille keravalaisille, luukut 13–24

Yleisön pyynnöstä julkaisemme Hykken koko kaupungin joulukalenterin kaikkien luukkujen sisällön kaikille – eihän se muuten olisikaan koko kaupungin kalenteri :D

Luukut 1–12 löydät tästä postauksesta >>

Luukkuja voi etsiä myös somesta (kuten Hykken Instagramista >>) häshtägeillä #hykke #joulukalenteri #ilahdutanjoulukalenterilla ja luukkujen numeroilla:

#luukku13 löysi tiensä erään mainion lähikaupan (Ahjontorin) eteen ja sisälsi suklaakakkureseptin ja suklaata,

#luukku14 aukesi sadoille työmatkalaisille aamuseitsemästä alkaen, kun tarjoilimme kahvia, piparia ja joulumusiikkia Keravan asemalla (P.S. Enää 2 kuukautta ystävänpäivään). Suuri kiitos myös Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:lle, jonka lahjoitusvaroilla saimme tarjottavat!

#luukku15 bongattiin Sampolan yhteispalvelupisteestä ja ilahdutti löytäjäänsä Keravan opiston pipolla,



#luukku16 tupsahti pyörätien varrelle Kalevassa, penkille unohdetun hykkemäisen oranssin pipon seuraksi. Sisällä kaksi lumiukkokorttia ja postimerkki, jotta löytäjä voi ilahduttaa kaveriakin!

#luukku17 löytyi Untolan toimintakeskuksesta ja sisälsi pari makeaa & itse tehdyn kortin, jonka takana oli jouluruno,

Cafe Intro tarjosi #luukku18:n löytäjälle pullakahvit (kiitos!) ja lisäksi luukussa oli suklaata sekä jouluruno,

#luukku19 jätettiin lähelle K-Citymarketin sisäänkäyntiä. Sisällä oli piparkakkuresepti – ja kuulemma luukun löytänyt pieni piparkakkufani oli kovasti ilahtunut ja kertonut säästävän tämän aarteen aina,


#luukku20 ilahdutti Savion R-kioskilla ja sen sisällöllä sai Ärrältä kahvin (kiitos!),

#luukku 21 piiloutui kävelykadun isoon joulukuuseen (koska kyllähän nyt upea maamerkki oman luukkunsa ansaitsee!), sisällään runo ja kaksi tuikkua,

#luukku22 ilahdutti terveyskeskuksen kahvion tarjottimien välissä, ja tarjosi löytäjälleen voipullan ja kahvin,

#luukku23 ilmestyi Virrenkulmaan aamupäivän aikana ja sisälsi kirjeen & kaksi sydänkoristetta, joista toisen saaja voi halutessaan antaa eteenpäin (ja löytäjästäkin saatiin kuva, kiitos!)

ja viimeinen #luukku24 vietiin joulukirkkoon, juuri ennen klo 14 alkanutta perhekirkkoa. Sisällä itse tehty joulukuusikortti, mietelmäenkeli sekä joulupukkisuklaa.

Ihanaa, mahtavaa, makoisaa ja rauhallista joulua koko kaupungille!
T: Hykke :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti