11.11.2015

Kiitos, Sampola TAKOO!

 

Keravan Sampola perjantaina 6.11. Tämäkö muka eloton, syrjään jäävä alue? Kaupunginosa täynnä vilinää, hevosia ja kuninkaallisia, tulitaiteilijoita, avoimia ovia, lämmintä kaakaota & kermavaahtoa. Glögi tuoksuu, kitara soi, lapsilla on ilmapalloja ja kilkatus kuuluu, kun seppä takoo. Mitä ihmettä oikein tapahtuu?

Ei mitään ihmettä. Hienojen, mukavien asioiden tapahtuminen on oikeastaan ihan helppoa ja tavallista, kun vain päätetään tehdä. (Tai no, oikeastaan se on aika ihmeellistä. Se, miten helposti asiat saadaan tapahtumaan, kun tehdään yhdessä, innostuneena, avoimin mielin. Sampolan alueen yrittäjät pohtivat, miten alueelle saataisiin eloa – ja järjestivät sitä.
Hykke oli mukana, ja mm. tallensi kaupunkilaisten Minun Keravani -viestejä nyt toista kertaa. Tapasimme jälleen mukavia, hienoja, kotiseudustaan iloisia ihmisiä. Kiitos myös Sampolan yrittäjille, että pyysitte meitä mukaan – ja toivottavasti näemme Sampola TAKOO -tapahtuman vielä monta kertaa!

 










 

Kuvat löydät myös Hykken Instagramista.


2 kommenttia:

  1. Yksi Sampola Takoolainen kiittää tästä.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Olemme hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustettu auttamaan tarpeessa olevia ihmisiä auttaa,kuten taloudellista apua.Joten jos käyt läpi taloudellista apua vaikeuksia tai olet taloudellisessa sotkussa, ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen, tai tarvitset lainaa velkasi maksamiseen tai laskujen maksamiseen, hyvän yrityksen perustamiseen tai sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikalliset pankit, ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse danielwallsloancompany@gmail.com, sillä raamattu sanoo:""Luukas 11:10 Jokainen pyytävä saa; joka etsii, se löytää; ja koputtajalle ovi avataan", joten älkää antako tämän tilaisuuden mennä ohitsenne, sillä Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Pyydän, että nämä ovat vakavamielisille ja Jumalaa pelkääville ihmisille.

    LAINAHAKULOMAKE TÄYTÄ JA PALAUTTA

    Etunimi:.................
    Sukunimi.................
    Seksi:...................
    Syntymäaika:.............
    Syntymäpaikka:...........
    Siviilisääty:............
    Ammatti:.................
    Kuukausitulot:..........
    Kotiosoite:...........
    Puhelin ei:............
    Kaupunki:..............
    Postinumero.............
    Osavaltio:..............
    Maa:................
    Lainan määrä :.........
    Laina-aika: .............
    Lainan tarkoitus: ........
    Sähköpostiosoite:...........
    Oletko hakenut aiemmin?......

    Sähköposti: (danielwallsloancompany@gmail.com)

    VastaaPoista