16.5.2015

Ravintola Hykkelä kiittää!

Tarjolla tänään... Hykkeittoa!

Ravintolapäivänä lauantaina 16.5.2015, pystytettiin ensimmäinen Ravintola Hykkelä. 

Keravan keskustassa, kauppalantalon puistikossa, iloisenväristen piknikvilttien joukossa riitti vilskettä – lapsia ja aikuisia, perheitä ja pariskuntia, nuoria ja vanhempia. 

Monet asiakkaamme ovat bonganneet oranssin mainoslakanamme kävelyllä tai muuten vaan ohikulkumatkalla. Niin myös keravalaiset Anu ja Satu. "Juuri tällaista tarvitaan – luovia tapoja tehdä yhdessä ja osallistua", tuumii Anu. Molemmat ovat sitä mieltä, että ravintolapäivän kaltaista yhdessäoloa, mukavasti päivää viettäen, naapuriviltillä istuskeleviin tutustuen pitäisi olla enemmän.

Ravintolan tyytyväiset asiakkaat Anu ja Satu: "Lisää tällaista!" 


"Syö hyvää!" luki ravintolamme julisteissa, ja hinnastossa "0–100 €". Vapaaehtoinen maksu salli sen, että vatsansa saivat täyteen myös ne asiakkaat, joilla ei ehkä muutoin olisi ollut mahdollisuutta ravintolapäivään osallistua. Samalla se myös avasi joillekin uuden tavan auttaa – Hykkelässä kun saattoi hyvällä mielellä maksaa keittolautasesta vähän ylihintaakin.

Toivommekin, että jokainen Ravintola Hykkelässä ruoastaan maksanut tietää, mitä se oikeasti merkitsee – teit iloiseksi paitsi meidät, myös suuren joukon ihmisiä tulevaisuudessa. Hykkelän tuotot käytetään Keravan terveyskeskuksen ja hoivakoti Helmiinan vuodeosastojen viihtyvyyden parantamiseksi. Kerromme tarkan summan pian, mutta yhdessä kaupungin tähän kohteeseen Kerava-shopin myynnistä osoittaman 1500 €:n kanssa otimme ison harppauksen lähemmäksi tavoitetta! (Lue lisää keräyksestä vuodeosastojen viihtyvyyden parantamiseksi Keski-Uusimaasta ja Hykken blogista.)

– KIITOS –
Olemme toki kiittäneet henkilökohtaisesti kaikkia vapaaehtoisia, mutta haluamme tehdä sen vielä näin julkisesti. Te olette uskomattoman upeita, hienoja, suurisydämisiä ihmisiä. Teihin oli upea tutustua! Sama koskee tukijoitamme Uudenmaan Herkkua (sämpylät: NAM!"), Keravan Muovi ja Lelua mm. lautasista & aterimista sekä LC Kerava Kiven porukkaa. Ilman teitä tämä ei olisi onnistunut! 

P.S. Koska kuulimme useampaan otteeseen "Törkeen hyvää soppaa" ja "Otan vähän lisää, kun oli niin hyvää", niin saatammepa pian julkaista myös reseptin, jos keittiömestarimme näin päättää.)

Hyvä siitä tulee!
Koemaistaja työssään
VIP-pöydässä hetki vapaata
Aivan uskomattoman valtaisat suosionosoitukset tempauksen tukijoille!



  


Päivän karvaisin asiakas, Peppi
  

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti